Anne Brünott

Published on 13 November 2019 at 20:45


Mijn naam is Anne Brünott. Ik ben afgestudeerd dierenarts en na een lang en intensief internationaal erkend opleidingstraject aan de faculteit Diergeneeskunde gespecialiseerd tot erkend Europees paardenchirurg (Diplomate ECVS).

Als zelfstandig opererend freelance chirurg/orthopeed werk ik samen met verschillende paardenpraktijken die op enige manier behoefte hebben aan mijn specialistische kennis en expertise om als team tot een optimale zorg voor de patiënt te komen.

Daarnaast ben ik erkend chiropractor voor honden en paarden (Diplomate IAVC). Chiropractie is een vriendelijke manuele therapie waarbij de wervelkolom van uw paard wordt losgemaakt bij de basis.

In 2018 ben ik in aanraking gekomen met Cellpad. De zadelonderlegger heb ik mogen gebruiken bij onder andere patiënten die revaliderende waren van een blessure aan de rug. Door het gebruik van Cellpad werd de revalidatie voor het paard een stuk aangenamer doordat het een drukverlagend en beschermend effect heeft en hierdoor het revalidatieproces ondersteunt.

Meer weten over Anne Brünott of een afspraak maken, klik dan hier